Les Chantiers Tramasset

Atelier de charpente navale

Bezoek aan de scheepswerf Chantiers Tramasset

Het vierde Europese seminarie EU Boat heeft plaatsgevonden op de Chantiers Tramasset in Bordeaux (Frankrijk) op 22, 23 en 24 juli 2015.
In het gezelschap van de stichtende leden van de Scheepsinnovatiewerf heeft Euclides samen met de verenigingen Meitheal Mara (Ierland), Albaola Faktoria (Baskenland) en de Chantiers Tramasset (Frankrijk) deelgenomen aan werkvergaderingen over thema's als culturele bemiddeling en de ontwikkeling van een plaatselijk toerisme rond de activiteit van onze scheepswerven.
Deze gedachtewisselingen hebben ongetwijfeld het denkwerk van onze teams in verband met de Scheepsinnovatiewerf danig verrijkt. Zoals bekend, is het de bedoeling heel wat activiteiten rond scheepsbouw en scheepvaart te organiseren. De werkplaats van de Scheepsinnovatiewerf opent zijn deuren in januari 2016 op de oever van het kanaal Charleroi-Brussel. Het is gelegen in het COOP-gebouw op de Demetskaai in Anderlecht.

  logo-anderlecht-nb     logo-gomb-nb    logo-abattoir-nb     logo-coften-nb          logo-missloc-nb     logo-missloc-nb logo-brussels-nb   logo-brussels-nb

Scheikundigestraat 34 - 36 B-1070 Anderlecht T 02 529 00 00 info@euclides.irisnet.be