RER

premier atelier

Eerste Ontmoeting Werkelijke Economie

De eerste Ontmoeting Werkelijke Economie vond plaats op 21 oktober 2015. Dit soort ontmoetingen (Rencontres Économie Réelle of RER) bestaan uit workshops of het uitwisselen van informatie voor een optimale lokale burgerintegratie. Zoals uit de naam mag blijken vormt de invalshoek van de economie de rode draad van deze ontmoetingen middels kwesties als begroting, toelagen en vormen van hulp.

Aan de inwoners van de buurt werd gevraagd op de thema's te werken die hen interesseren of waarover ze zich vragen stellen. Ze hebben samen beslist over het programma en de inhoud van de RER : tewerkstelling, opleiding, gezondheid en huisvesting zijn de prioriteiten van de RER 2015.

Dit project – Ontmoetingen Werkelijke Economie – is een van de onderdelen van het project LED 2.0 dat door Euclides wordt aangevoerd en toelagen ontvangt van het Hoofdstedelijk Gewest Brussel en van de gemeente Anderlecht doorheen het programma Duurzaam Wijkcontract PASSER.

  logo-anderlecht-nb     logo-gomb-nb    logo-abattoir-nb     logo-coften-nb          logo-missloc-nb     logo-missloc-nb logo-brussels-nb   logo-brussels-nb

Scheikundigestraat 34 - 36 B-1070 Anderlecht T 02 529 00 00 info@euclides.irisnet.be